Voorstelling

Contact

Vacature

 

NotAcc BVBA is een jonge onderneming, opgericht in 2012, door mezelf, Lies Thijs, licentiaat in de Toegepaste Economische Wetenschappen.

Onze kernactiviteit is het aanreiken van een notariële boekhouding op maat, gaande van het voeren van de dagelijkse boekhouding volgens de nieuwe BTW-wetgeving, over controles naar aanleiding van de kwartaalafsluiting en de BTW-aangifte, tot het geven van advies inzake kostenbeheersing, personeelsbeleid en het opzetten van een intern controle systeem.

Daarnaast biedt NotAcc BVBA ook een veelgeprezen ondersteuning in het opleiden en/of begeleiden bij het overschakelen naar een nieuw boekhoudpakket, en het herorganiseren van de boekhoudkundige afdeling, met het oog op een vlottere en efficiëntere werking van het kantoor.

De samenwerking (lokaal of op afstand) kan op verschillende manieren:
- Dagelijks (bijv. voeren van de boekhouding, cliëntenbeheer, …)
- Maandelijks (bijv. controles, kwartaalafsluiting, BTW-aangifte, …)
- Tijdelijk (bijv. vervanging van lokale bediende tgv zwangerschap, ziekte, …)

NotAcc BVBA bestaat momenteel uit enkele gemotiveerde bedienden en ikzelf, die 10 jaar ervaring genoten heeft als hoofd van de notariële boekhouding in een kantoor van 2000 akten/jaar. Momenteel versterken wij de boekhouding in verschillende (hoofdzakelijk) Limburgse notariaten (referenties op aanvraag).

Onze sterkste competenties liggen bij de technische kennis, de manier van aanpak, de flexibele inzetbaarheid en het discreet omgaan met de cliëntgegevens.

lic. Lies Thijs
Zaakvoerder NotAcc BVBA